Trieste Overijsselse rockband Bökkers verzon knokpartij voor publiciteit

Trieste Overijsselse rockband Bökkers verzon knokpartij voor publiciteit

Alles voor aandacht.

De Overijsselse rockband Bökkers liet onlangs weten op Facebook dat zanger Hendrik Jan Bökkers klappen had gekregen van een stel tokkies. Dat was hoegenaamd gebeurd na een optreden in Tivoli Vredenburg.

"Na een gezellige avond in een café kreeg onze zanger woorden met een dame en een paar mannelijke familieleden van haar. Dit liep zo hoog op dat Hendrik Jan belandde in een flink handgemeen."

Hartstikke vervelend, natuurlijk. Of toch niet? Want wat blijkt? De manager van de band, Frank Satink, heeft nu toegegeven dat het hele verhaal keihard verzonnen is. Waarom de band de aanval verzon?

Simpel: voor de publiciteit.

Gratis media-aandacht enzo.

Dieptriest natuurlijk, maar ergens past het ook wel weer bij Nederland anno 2017, waar slachtoffers vereerd worden, maar mensen die daadwerkelijk iets bereiken en voor zichzelf opkomen weggezet worden als 'gekken,' 'klootzakken' of 'arrogant.' Een loser zijn is het Nederlandse equivalent van een held zijn in Amerika (en ieder ander land).

Geen wonder dus dat Hendrik Jan dacht dat dit een geweldige manier was om zichzelf en zijn fopbandje in de kijker te spelen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties