shutterstock 752947078

Trump heeft het gehad met de Ayatollah: 'Khameini moet op zijn woorden letten!'

Geen categoriejan 18 2020, 9:00
Tijdens het vrijdaggebed deed Ayatollah Khameini een poging om harde retoriek te uiten richting Amerika, inmiddels weten we allemaal dat blaffende honden niet bijten. Toch moet Khomeini de schijn hoog houden voor zijn zelotische fanaten. Trump is hier niet van gediend en is van mening dat Iran maar gewoon moet zwijgen, ze kunnen immers toch niks ten tafel brengen.
https://www.youtube.com/embed/I8jMbxYxczc
De Ayatollah vindt Trump maar een rare 'clown', en Amerika bazelt grotendeels onzin. De hoogste leider van Iran is van mening dat de aanval op de Amerikaanse basis het bewijs is dat Iran superieur is. Het was een slag in het gezicht van de 'arrogante macht' zoals hij dat noemde - wat hij precies bedoelde weet niemand, want er vielen geen slachtoffers of andere verliezen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1218297466656829440?ref_src=twsrc%5Etfw
Trump vindt het allemaal maar hilarisch dat een land met een prut economie zulke stoere taal durft uit te kramen. Zoals we gewend zijn van president Trump kan hij het niet laten om zijn mening te uiten via Twitter.
Tijdens het vrijdaggebed sprak Khameini ook nog over het vliegtuigongeluk. Hij noemde het een tragedie, maar men misbruikt de fout om de martelaarsdood van Soleimani in het vergetelhoekje te stoppen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten