Tuigvlogger Ismail Ilgün en zijn tokkie-vrienden terroriseren kritische buurtbewoner

Tuigvlogger Ismail Ilgün en zijn tokkie-vrienden terroriseren kritische buurtbewoner

Wat is die Ismail toch een fantastische verrijking voor de Nederlandse cultuur zeg.

Terwijl hij zijn imago in het land op probeert te vijzelen door allerlei media-optredens te doen terroriseert Ismail Ilgün samen met zijn vrienden een kritische buurtgenoot.

De man in kwestie, Sohrab, kwam eerder in het nieuws omdat hij Ismail eens goed publiekelijk te kakken zette. Het watje -- want dat is Ilgün natuurlijk -- zette het meteen op een lopen toen hij Sohrab zag. Met zijn staart tussen de poten ging hij er vandoor. Het scheelde niets of hij begon te janken en om zijn mammie te roepen.

Nu hij voor de ogen van de camera's bezig is om te bewijzen dat hij zogenaamd opeens een nette jongen geworden is heeft diezelfde Ilgün blijkbaar besloten om alsnog wraak te nemen op Sohrab, de man voor wie hij zo bang was. De buurtbewoner legt uit dat hij nu stelselmatig wordt lastiggevallen door kleine kereltjes die betaald worden door Ilgün om hem lastig te vallen. De cameraman bewees vervolgens dat hij echt geterroriseerd wordt: zijn ramen zijn ingegooid.

Ik ben normaal gesproken niet zo van het geweld, maar ik zou er werkelijk geen traan om laten als Ilgün binnenkort keihard in elkaar wordt geslagen door een groep sterke mannen die genoeg hebben van zijn geziek.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer