Tunesische kansenparel vermoordt Oostenrijks echtpaar omdat hij een "voorbeeld wilde stellen"

Geen categoriejul 02 2017, 21:00
En meneer haat de FPÖ.
Een arme 87-jarige man en zijn 85-jarige echtgenote zijn afgelopen vrijdag op brute wijze vermoord in hun eigen huis in het Oostenrijkse Linz. Moeder de vrouw werd gewurgd, haar man werd eerst neergestoken en daarna letterlijk doodgeknuppeld. Na de tweevoudige moord stak de dader hun huis voor de volledigheid nog even in de fik.
En die dader, tja, daar is wel iets interessants mee aan de hand. Je verwacht het niet, maar hij blijkt dus een kansenparel uit Tunesië te zijn. Hij meldde zich vrijwillig bij de politie en meldde daar dat hij het echtpaar had afgeslacht omdat hij zo'n hekel heeft aan de FPÖ, de bekende rechtse politieke partij.
Dan nog iets schokkends: de dader was... een bekende van de autoriteiten. Zo werd hij eerder veroordeeld voor dierenmishandeling, wat maar al te vaak een eerste teken is dat iemand ook in staat is om mensen te doden (of in ieder geval aan te vallen). Die veroordeling kreeg hij aan zijn broek nadat een FPÖ-politicus aangifte tegen hem had gedaan.
De reden dat de kansenparel in kwestie de twee bejaarden om zeep hielp is dat hij ervan overtuigd was dat hun zoon lid is van de FPÖ. Hij werkt namelijk bij een Oostenrijkse deelstaat die geleid wordt door de partij van Heinz-Christian Strache. Op hoge toon eiste meneer de immigrant dat de zoon hem te woord zou staan. Toen die dat logischerwijze weigerde (ongetwijfeld omdat hij doorhad dat de Tunesiër knettergek was) besloot meneer de FPÖ-hater om dan de ouders van de man maar te vermoorden. We zullen het maar eerwraak noemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten