Tv is hartstikke dood!

Tv is hartstikke dood!

In een artikel genaamd 'Wie in 2019 nog één keer durft te roepen dat tv dood is...' toont Angela de Jong haarfijn, doch onbedoeld, aan dat tv écht hartstikke dood is. Via het AD.

Ze doet alsof we een super jaar hebben gehad wat televisie betreft, noemt allerlei onzin op en sluit af met "Wie in 2019 nog één keer durft te roepen dat tv dood is, kom ik hoogstpersoonlijk de blonde pruik van VI over het hoofd trekken." Nou, kom maar op met die pruik!

Dit is praktisch de opsomming van haar argumentatie: De onthulling van de mol, #SorryJohan, 500 taarten, een jankende Humberto Tan, een lul van een boer die gevoelens blijkt te hebben, de EO en ghb, een slappe truc van Twan met de Blokkeerfriezen, nog wat gedram omtrent human-interest thematiek, een comedyshow, wat geouwehoer rondom talentshows, een winnaar van een spelshow, een interview met Famke Louise, het Eurovisie Songfestival, Howick en Lili en Barbie die zichzelf maar niet van kant weet te maken.

Complete bagger dus! Allemaal 'Brood & Spelen'-niveau ruis. Geen interessante ontwikkelingen of momenten die problemen in de maatschappij zo goed blootlegden zoals bijvoorbeeld Hans Teeuwen tegenover De meiden van Halal of een discussie met eenzelfde sfeer als tussen Theo van Gogh en Pim Fortuyn, niets! Hier en daar duikt Arjen Lubach nog eens een keer op met een aardige poging maar zit uiteindelijk toch vast aan z'n eigen format.

Televisie is echt morsdood en zal in 2019 naar alle waarschijnlijkheid ook niet veel beter worden, helemaal niet als de bagger die Angela De Jong aanhaalde als 'goeie televisie' wordt beschouwd, ze verlaagt gewoon de lat. Laat die pruik maar zitten trouwens, Angela, mijn commentaar komt nog uit 2018.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties