Typisch! Ikea opent weer de deuren en Nederlanders staan massaal in de rij

Typisch! Ikea opent weer de deuren en Nederlanders staan massaal in de rij

Ikea Bron: Shutterstock: Door MDOGAN

Ikea besloot om haar winkels weer te openen in Nederland, en ondanks het slechte weer ging Nederland massaal de tocht maken naar hun lokale Ikea. Anderhalvemetersamenleving? Daar hadden de meeste bezoekers nog nooit van gehoord. Op verschillende beelden lijkt het net alsof het Black Friday was.

We zitten nog steeds in een 'intelligente lockdown', en tot nu toe gaat het aardig goed wat betreft het binnen blijven. Zelfs tijdens Pasen en Koningsdag hielden de meeste mensen zich keurig aan de opgelegde regels. Maar toen men hoorden dat de Ikea vandaag weer haar deuren zou openen besloot ineens half Nederland om maling te hebben aan de anderhalvemetersamenleving.

?ref_src=twsrc%5Etfw

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het is vooral grappig om te zien dat een heropening van de Ikea voor veel mensen de trigger is om zich weer massaal in het openbaar te begeven. De medewerkers van Ikea hadden hun handen vol aan al die klanten, die zoals we inmiddels weten, die de anderhalvemeter-regels zeker niet altijd keurig opvolgden.

Tijdens feestdagen bleven de meeste mensen gelukkig gewoon braaf thuis, maar de heropening van hun lokale Ikea filiaal konden ze niet weerstaan. Online bestellen was ook een optie geweest, maar daar dachten de meeste mensen waarschijnlijk niet.

De verveling van een 'lockdown' gaat ook meespelen. Binnenkort opent een bedrijf zoals de Bijenkorf ook weer haar filialen, dit zal ook voor flink wat ophef zorgen. Mensen zullen namelijk massaal toestromen om een moment van afleiding te ervaren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Coronavirus Lockdown Ikea Drukte

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer