UEFA buigt zich vrijdag over zaak tegen Mourinho

Geen categorieapr 30 2011, 15:34
Misschien dat de UEFA eerst maar eens de balk uit haar eigen oog kan halen.
De UEFA spreekt zich vrijdag uit over een mogelijk zwaardere straf voor Real Madrid-trainer José Mourinho.

Mourinho werd woensdag in het Champions Leagueduel met Barcelona door de Duitse arbiter Wolfgang Stark naar de tribune verwezen nadat hij in woord en gebaar zijn onvrede had geuit over de rode kaart voor zijn speler Pepe. Na afloop suggereerde hij een voorkeursbehandeling van de UEFA voor Barcelona.

Ja, verschrikkelijk natuurlijk.
Je moet wel blind zijn om het oneens te kunnen zijn met Mourinho. Chelsea ondervond eerder al dit soort problemen, ook in de wedstrijd tegen Arsenal hielp de arbiter Barcelona een handje, en nu weer in de halve finale tegen Real Madrid. Ik geloof niet dat dit komt doordat hoge bazen van de UEFA goede contacten hebben met de leiding van Barca, maar omdat Barca een bijzonder gerespecteerd team met gerespecteerde spelers is. Dit team staat bekend als het best voetballende team ter wereld; we weten allemaal dat topclubs de arbiter vaak wat op hun hand hebben. Dat geldt voor de eredivisie, maar ook voor de Champions League.
Wat de reden in ieder geval ook moge zijn, het is duidelijk dat de Catalanen te pas en te onpas geholpen worden door scheidsrechters.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten