Uit de oude doos: Yernaz Ramautarsing zet Freek de Jonge op zijn plek tijdens televisiedebuut

Uit de oude doos: Yernaz Ramautarsing zet Freek de Jonge op zijn plek tijdens televisiedebuut

Freek de Jonge maakt wilde handgebaren. Bron: Screenshot VPRO.

Het blijft een prachtig tv-moment. Yernaz Ramautarsing, die tijdens zijn televisiedebuut erin slaagde om Freek de Jonge compleet belachelijk te maken op televisie. Alhoewel De Jonge dit ook grotendeels aan zichzelf te danken had.

Ramautarsing mocht tijdens zijn televisiedebuut bij Pauw en Witteman praten over de linkse indoctrinatie op de universiteiten (en hogescholen). Uiteraard was De Jonge het hier niet mee eens, en toen kwam er toch een partij onzin uit de mond van de cabaretier.

Het optreden van Ramautarsing was ijzersterk, hij ging niet mee in de complete onzin van De Jonge. De Jonge wist zichzelf hierdoor compleet voor schut te zetten op televisie. En om het nog erger te maken kwam IJzeren Rita Verdonk nog met een extra pijnlijke grap: 'Freek, je bent cabaretier, maak eens een leuk grapje!'

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties