Ultraschattige Xess Xava zet z'n eerste stapjes. Dit is liever dan lief!

Ultraschattige Xess Xava zet z'n eerste stapjes. Dit is liever dan lief!

Xess Xava, de vorig jaar geboren liefdesbaby van Wesley Sneijder en Yolanthe, heeft z'n eerste mijlpaal bereikt: het jongetje kan lopen!

De in oktober vorig jaar geboren wolk van een baby Xess Xava, was meteen op z'n eerste dag al een mijlpaal: hij was de langverwachte zuigeling van de nog altijd innig verliefde Yolanthe en Wesley. Maar vandaag heeft de jongen getoond dat hij méér in z'n mars heeft dan alleen geboren worden als een dotje van een baby: vanaf vandaag kan Xess Xava namelijk lopen!

Moeder Yolanthe is in ieder geval reuzetrots op haar kleine aapje, en heeft een foto van de eerste stapjes van de vrolijke jongen op Instagram gezet:

https://www.instagram.com/p/BFePwg5uv5H/

"Love you to pieces," schrijft ze bij de foto waarop Xess Xava trots laat zien hoe hij over het tapijt loopt, vermoedelijk aan de hand van papa Wesley. Op z'n rompertje staat dan ook wat z'n ouders momenteel van hem vinden: cool dude.

Ook de kleine Xess is hartstikke blij met de prestatie die hij zojuist geleverd heeft: een grote lach en wijd opengesperde pretoogjes verraden een intens blije baby. Zou dat vanwege het lopen zijn, of omdat naarmate Xess Xava ouder wordt, hij steeds meer op z'n getalenteerde vader gaat lijken? Who knows!

Maar het maakt allemaal even niet uit, want Xess Xava is vandaag terecht het meest trotse mannetje ter wereld. En Yolanthe en Wesley? Dat zijn de meest trotse ouders ter wereld, uiteraard!

Lees meer over:
Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties