Valencia neemt AZ erg serieus

Geen categoriemrt 17 2012, 13:00
Angst.
Valencia doet het in zijn broek voor AZ. Oké, oké, dat is een beetje sterk uitgedrukt. Maar ze zijn wel degelijk onder de indruk van de club uit Alkmaar.
Dit is namelijk wat Hedwiges Maduro, de Nederlander die bij Valencia speelt, te zeggen had over de aankomende kwartfinale in de Europa League tegen AZ:

Valencia is onder de indruk. "Onze analisten noemen AZ stabieler en daardoor lastiger dan PSV. Maar ik vind het mooi om weer in Nederland te voetballen".

Hij ging verder: "Wat AZ in Udine presteerde, was ongelooflijk knap. 87 minuten met een man minder, 2-0 achter, maar toch scoren en doorgaan. Klasse. We zullen AZ zeker niet onderschatten. Dat doen we overigens bij geen enkele club".
Nu is het natuurlijk bijzonder sympathiek van Maduro dat hij zo hoog opgeeft van een Nederlandse club, maar ik denk dat hij dit keer wel degelijk gelijk heeft. Heel Europa heeft gezien hoe AZ stand hield in Udine: niet door met z'n allen voor de goal te gaan staan, maar juist door aavallend te spelen, zelfs toen ze met een man minder kwamen te staan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten