Van Bommel verklaart Van Gaal de oorlog

Geen categoriefeb 14 2012, 9:00
Doodsbang.
Dat is Mark van Bommel. De middenvelder vreest met zeer grote vrezen dat zijn oude en wellicht toekomstige club, ik heb het natuurlijk over PSV, Louis van Gaal deze zomer in dienst neemt. En dus doet hij er alles aan om dat te voorkomen:

'Het kán toch niet zo zijn dat Van Gaal eerst directeur wil worden bij Ajax en dan gaat beloven dat-ie naar PSV gaat?', vindt Oranje-aanvoerder Van Bommel (35). 'Hij past sowieso niet bij PSV.'

Nu kan dat natuurlijk wél. Als het professionele voetbal ergens in uitblinkt dan is het immers wel in hypocrisie. Vandaag speel je voor Ajax en zeg je dat het de mooiste en beste club ter wereld is, morgen maak je de overstap naar PSV om daar vervolgens van de daken te schreeuwen dat je nog nooit zo'n mooie club hebt gezien. Tegenwoordig is dat heel normaal.
Van Bommel is te netjes om te zeggen waar het hem echt om gaat: Van Gaal is een buitengewoon moeilijke man, met een manier van leidinggeven die uit de middeleeuwen komt. Daar moet je niet mee aankomen bij PSV, dat eerst en vooral toch nog een 'gezellige' club is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten