Van Gaal geïnteresseerd in Strootman

Geen categoriejul 26 2014, 14:00
Nederlanders.
Ik vind dit bijzonder onverstandig van Van Gaal:

Louis van Gaal ziet in Kevin Strootman een potentiële versterking voor Manchester United. De manager van de Engelse club heeft dit in de Britse media laten weten. "Ik zeg normaal nooit iets over individuele spelers. Het is mijn visie om te praten over het team. Maar Strootman kan ik wel beoordelen. Hij is al meer dan zes maanden geblesseerd. We moeten afwachten hoe hij terug komt. Daar is nog weinig over te zeggen. We moeten bekijken hoe hij er straks voor staat”, aldus Van Gaal.

Manchester heeft op dit moment erg veel interesse in verschillende Nederlandse spelers. Hoewel ik begrijp dat Van Gaal zich graag met gelijkgestemden wil omringen - ook al omdat ze de meesten bijzonder goed naar hem hebben geluisterd tijdens het WK - is dat niet slim. Haal gewoon één en maximaal twee Nederlanders die echt top zijn, en laat de rest links liggen. Wat betreft andere versterkingen kun je je dan richten op mensen uit andere landen.
Als er te veel Mancunians uit Nederland komen zullen de fans daar uiteindelijk namelijk over gaan zeuren. De enige manier om dat te voorkomen is door alles te winnen, maar dat is nogal lastig in een competitie waar Chelsea, Arsenal, Liverpool, Manchester City, etc. ook van de partij zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten