Vandaag is het Internationale Vrouwendag, toch vindt niet iedereen dat vrouwen worden achtergesteld! Jort Kelder: 'Vrouwen worden op televisie altijd voorgetrokken'

Vandaag is het Internationale Vrouwendag, toch vindt niet iedereen dat vrouwen worden achtergesteld! Jort Kelder: 'Vrouwen worden op televisie altijd voorgetrokken'

Geen categoriemaa 08, 9:00
Het is vandaag weer Internationale Vrouwendag, oftewel een leuk dag waarop aartsconservatieven 'blijf toch achter je aanrecht'-types de doorgeslagen feministen bestrijden. Want worden vrouwen nu daadwerkelijk tegengehouden door een 'glazenplafond' of het 'patriarchaat' of de 'old boys-netwerken'. Sommige mensen moeten helemaal niks van deze discussie, en andere worden helemaal wild als je niet erkent dat vrouwen slachtoffer zijn van onzichtbare - en onbewezen - krachten.
Het CBS komt met goed nieuws, ruim 6 op 10 vrouwen in Nederland werkt. Bij de mannen staat de teller op 7 op 10, wat dus betekent dat vrouwen langzaamaan steeds meer te zien zijn op de werkvloer. Overigens verwachten we absoluut geen stijging door het vrouwenquotum.
https://twitter.com/ANanninga/status/1169135316294352896?ref_src=twsrc%5Etfw
Vandaag is zo'n dag dat je volgens GL/D66/BIJ1-achtige types enorm moet treuren dat vrouwen niet meer privileges genieten. De raarste complotten zoals de loonkloof - die al duizenden keren als mythe is ontmanteld - en 'het patriarchaat' passeren de revue.
Ondertussen kon Jort Kelder het niet laten om weer een pikante opmerking te maken.
https://twitter.com/NPORadio1/status/1236273249736155138?ref_src=twsrc%5Etfw

Er is inderdaad veel discriminatie van mannen

Waarschijnlijk krijgt Jort Kelder deze week ook weer flink wat bagger over zich heen omdat hij iets zegt 'wat niet kan'.
Zelf onze favoriete Op1-presentator en Baudet-basher Sander Schimmelpenninck heeft zo zijn bedenkingen bij al die feministische mythes.
https://www.youtube.com/embed/-l5JhBNC56Q
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten