Veghel in rouw gedompeld naar gezinsmoord

Geen categoriesep 02 2015, 9:02
De drie moorden, waarschijnlijk uitgevoerd door de tienerzoon van het gezin, hebben grote indruk gemaakt in Veghel.
Bewoners van de Fazantendonk in Veghel werden gisteren opgeschrikt door het meest verschrikkelijke gezinsdrama ooit in hun stad. De lichamen van de moeder van het gezin, de grootmoeder, en de (klein)dochter werden namelijk gevonden. De dader is hoogstwaarschijnlijk de tienerzoon van het gezin.
Volgens een bevriend gezin zouden de drie overledenen moeder Neriman, oma Hatun en hun (klein)dochter Adilenur zijn. De oma woonde niet in het huis, maar zocht haar gezin vanuit Turkije op. Het gezin heeft een Turkse achtergrond. Een familielid van het gezin trok aan het einde van de middag aan de bel bij de politie omdat ze steeds voor een gesloten voordeur stond van het rijtjeshuis van het gedode gezin. Toegesnelde agenten troffen binnen drie lijken aan.
De vader van het gezin was twee jaar geleden overleden. Nu zijn de overige gezinsleden dus ook dood - behalve de zoon, die hun dood op zijn geweten heeft.
Een vriend van de familie laat weten:
"Toen hij in de buurt werd aangehouden was er een familielid bij. Die vertelde dat-ie ’het’ heeft gedaan”.
Volgens vrienden van de familie was het gezin gelukkig tot de vader twee jaar geleden overleed. De zoon keek ontzettend op tegen zijn vader, die een goede schilder was. "De zoon deed hem altijd na. Zijn vader was een voorbeeld voor hem. Hij was dan ook helemaal kapot van zijn overlijden," zegt één zo'n vriend.
Na de dood van zijn vader sloot de zoon zich steeds verder af van de buitenwereld - en dus zelfs van de rest van het gezin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten