Verdacht pakketje gevonden voor Joods restaurant! Internet staat direct vol met antisemitisch gebrabbel

Verdacht pakketje gevonden voor Joods restaurant! Internet staat direct vol met antisemitisch gebrabbel

Leonid S. Shtandel / Shutterstock

Zojuist was er een verdacht pakketje aangetroffen bij het Joodse restaurant HaCarmel in Amsterdam, gelukkig is zojuist gebleken dat er geen explosief in het pakketje zat. Uit voorzorg werden aangrenzende woningen ontruimd, maar gelukkig bleek er niks aan de hand te zijn. Toch was er op internet een ander probleem te bespeuren: het onvervalst antisemitisme waar we mee kampen in Nederland...

Wat een onvervalst antisemitisme soms te vinden is op het internet is ronduit walgelijk. Er is een bommelding bij een Joods restaurant, en direct ziet een stel volidioten dit als de perfecte kans om alle antisemitische stokpaardjes van stal te halen. Wat een treurnis dit..

?ref_src=twsrc%5Etfw

De reacties onder het bericht van AT5 worden gelukkig allemaal weggehaald, want dit soort antisemitische vuilspuiterij moet je inderdaad geen ruimte geven.

Het is pijnlijk om te zien dat ook in Nederland het antisemitische sentiment sterker lijkt te worden. Het is treurig om anno 2020 dit soort idioterie nog steeds terug te zien.

Volgens dit soort wappies is alles maar de schuld van de 'zionisten' of het 'Joods complot', en het erge is nog wel dat ze ontkennen dat ze antisemiet zijn. Nee het is gewoon Israël-kritiek. Ja, maak dat de kat wijs ....

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties