Verkeersregelaar (16) bewusteloos geslagen door automobilist

Geen categorieokt 06 2019, 18:00
In Nijmegen is nog steeds iedereen met stomheid geslagen over wat eerder vandaag is voorgevallen. Een 16-jarige verkeersregelaar is keihard bewusteloos geslagen door een automobilist die naar z'n vaste vislocatie wilde.
De organisator van Tri Hard, Lars Vreugdenhil, meent dat de dader vermoedelijk een sportvisser is die met z'n auto naar huis wilde. Tot dusver bekend, lijkt het om een automobilist te gaan die het parcours op reed. Het tienermeisje, dat als vrijwillige verkeersregelaar haar taak probeerde uit te voeren, kreeg een klap tegen haar hoofd.
Ongeveer een uur later werd pas bekend wat zich daar had afgespeeld. Het meisje had het calamiteitenprotocol niet bij zich en kon waarschijnlijk om die reden geen contact maken met de rest van de organisatie. Ze heeft mogelijk een beschadiging aan het netvlies van één oog opgelopen en misschien ook een whiplash. Naar verluid gaat het 'naar omstandigheden' wel weer goed met het meisje.
Hoewel de organisator niet honderd procent zeker is dat het een sportvisser was, zijn ze daar bij GeenStijl een stuk zekerder van. Het tienermeisje had in ieder geval met een complete mafkees te maken, dat is wel zeker. Het is toch te triest voor woorden dat je een vrijwilligster neer hoekt, puur omdat ze haar werk probeert te doen?! De verdachte loopt/rijdt nog steeds ergens rond en er is ook nog geen sprake van een signalement dat door de politie kan worden afgegeven. Mag toch hopen dat die vent nog gevonden wordt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten