Verkiezingsprogramma Artikel50 staat online

Geen categorieapr 14 2014, 20:39
Uit de EU!
Artikel50 heeft vandaag haar verkiezingsprogramma online gezet! Lees het hele programma hierrrr. De belangrijkste punten uit het programma:
Uit de EU!

Hoewel de politie elite de VSE (Verenigde Staten van Europa) wel ziet zitten denkt de Nederlandse bevolking daar heel anders over. Uit recente peilingen blijkt dat 68% van de kiezers Brussel minder macht wil geven of zelfs helemaal uit de EU wil stappen.

Wij delen die mening: Nederland moet de EU vaarwel zeggen. In plaats van een politieke Unie moet de oude vrijhandelszone, de EEG, in ere worden hersteld. Van oudsher wil Nederland met iedereen handel drijven, maar zich door niemand de wet laten voorlezen. Wij willen baas zijn in eigen land; baas over onze begroting, onze grenzen en onze wetgeving.

Referendum:

Andere zogenaamde 'liberale partijen zeggen tegen de kiezer dat ze 'langzaam bevoegdheden willen terughalen' uit Brussel, maar in de praktijk is dat een complete leugen. De Europese Unie wil alleen maar groter worden en achter de schermen wordt dit door alle mainstream partijen in Nederland gesteund. Wij hebben onze buik vol van dat soort opportunistische spelletjes. Het is tijd voor duidelijkheid: er moet een referendum komen over de gewenste toekomst van Nederland in de EU. Anders dan de hoge dames en heren in Brussel vrezen wij de mening van de kiezer namelijk niet. U weet beter wat goed voor uzelf is dan zij.

UKIP:

Eurosceptisiche partijen moeten samen een vuist maken tegen het bureaucratische gedrocht dat Brussel is. Daartoe werken wij nu al intensief samen met de Britse United Kingdom Independence Party (UKIP) van de, ook in Nederland bekende euroscepticus Nigel Farage. Na de verkiezingen sluiten wij ons aan bij de fractie die hij leidt: de 'Europe of Freedom and Democracy' groep. Gezamenlijk gaan we de Europese Commissie en de eurofiele fracties in het Europees Parlement flink aanpakken. De EU kan alleen bestreden worden door een coalitie van fatsoenlijke en liberale eurosceptische partijen. Artikel50 zal hier samen met UKIP voor zorgen.

Daar komen dan nog punten bij als: vrijhandel, baas over eigen grenzen, een einde aan subsidies voor groene hobby's, en ga maar door.
Hier moeten veel rechtse kiezers zich in kunnen vinden. Nu zien hoe Artikel50 campagne gaat voeren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten