Verloren aapje raakt moeder kwijt. Dan besluit een lieve maar ook wel héél onwaarschijnlijke adoptie-moeder bij te springen

Verloren aapje raakt moeder kwijt. Dan besluit een lieve maar ook wel héél onwaarschijnlijke adoptie-moeder bij te springen

Arm baby-aapje. Ineens besluit z'n moeder om hem in de steek te laten en voor dood te laten liggen. Eén bijzonder iemand besluit zich dan over het schattige diertje te ontfermen.

Fedor was nog maar een hele kleine aapjesbaby toen z'n moeder er de brui aan gaf en de jonge jongen aan z'n lot overliet. Als niemand iets had gedaan, was het jonge aapje zonder twijfel doodgegaan. Gelukkig was er echter Rosinka, die voor het beestje begon te zorgen alsof het haar eigen kitten was. Kitten? Ja, kitten. Kijk maar:

[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2016/09/14284015_1766628010217523_1287971437_n.mp4"][/video]

Rosinka is een oudere kat van 16 jaar, en heeft in al die tijd nooit zelf een nestje gehad. Fedor was dus de zoon die de kat op leeftijd nooit gehad heeft, en ze zorgde dan ook voor de kleine donderstraal alsof het haar eigen kindje was.

[caption id="attachment_147020" align="aligncenter" width="217"]Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag! Vind jij het belangrijk dat DDS ook nieuws linea recta uit Den Haag haalt? Steun onze actie dan en doneer vandaag![/caption]

Al snel werden de twee onwaarschijnlijk. Het kleine aapje vond het namelijk wel gaaf om eindjes mee te rijden op de rug van zijn surrogaat-moeder, en Rosinka was ook maar wat blij met speelmaatje annex adoptiezoon Fedor.

De hoop is dat Rosinka het diertje zo goed kan opvoeden dat het uiteindelijk sterk en zelfstandig genoeg is om terug te keren naar de dierentuin waar het schattige beestje geboren is. Maar of Fedor dat pikt zonder dat zijn Rosinka meekomt? Dat blijft nog maar even afwachten. Maar voor nu zijn de twee ongelooflijk lief en schattig samen!

Lees meer over:
katten Dierenliefde apen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer