3C6402D6 2B88 4A1D ACE3 D674BCDE8B7A

Vermoedelijke schutter Peter R. de Vries was rapper bij 101Barz: Delano "Demper" Geerman

Geen categoriejul 08 2021, 9:25
Er is meer bekend geworden over de twee opgepakte verdachten die vrijwel zeker betrokken waren bij de brute moordaanslag op Peter R. de Vries. De vermoedelijke schutter heet Delano G. Hij luistert ook naar de bijnaam "Demper" en is, jawel, rapper. In die hoedanigheid was hij zelfs een bekende van NPO.
Geerman is geïdentificeerd door de speurneuzen van GeenStijl. Hij vergaarde, schrijft het roze weblog, "in 2018 enige faam via het NPO halfway house voor halvegaren 101Barz." BNN is zich daar blijkbaar van bewust, want volgens het roze weblog zijn die beelden opeens verdwenen van de website. Zo gek. "Maar op Internet krijg je - ghe - nooit alle beelden weg."
https://twitter.com/PapashiPicks/status/1413034739246764032
Dit is een nummer van Dempertje, "Bouw Op Mezelf." Het is zogenaamde gangsterrap; hij rapt over dat je mensen niet kunt vertrouwen, dat je moet doen wat nodig is om voor jezelf te zorgen, etc. Kortom, meneer ziet zichzelf als een echte gangster.
Delano is een Antiliaan. Hij zou ook een laag IQ hebben. Volgens De Telegraaf is hij een bekende (schokkend, ik weet het) van de politie. Hier is zijn belachelijke Instagram-account, waar hij een paar volgers heeft, maar wel net doet alsof hij Tupac Shakur zelf is. Zit overigens achter een slotje.
https://twitter.com/freedom4speach/status/1412898286483148801
De politie weet nu al min of meer wat er gebeurd is. De Pool Kamil Egiert bestuurde de vluchtauto. Geerman was degene die minstens vijf schoten afvuurde op De Vries. Dat is tenminste de theorie. En het zou toch wat gek zijn als die theorie niet klopt, want er is heel veel materiaal voor de politie om mee te werken, inclusief verklaringen van ooggetuigen en natuurlijk videobeelden.
https://twitter.com/DevliegerErik/status/1412875252561027085
Geerman is, niet schrikken, niet alleen Antiliaan, maar zou ook niet bepaald de slimste gozer ter wereld zijn. Dat zijn precies het type randdebielen die door de MocroMaffia worden gebruikt om mensen te vermoorden. In 2018 was het bijvoorbeeld de Antilliaanse Shurandy S. die ingehuurd werd om de broer van kroongetuige Nabil B. uit de weg te ruimen.
Deze Shurandy zat a) diep in de schulden en b) snoof elke dag zijn neus vol met cocaïne. Die liet later weten over de opdrachtgeven, die hij weigert te identificeren: "Ik zag geen uitweg, ik wist met wie en wat ik te maken had."
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Kortom, de MocroMaffia gebruikt Antilliaanse losers om tegenstanders uit de weg te ruimen. Als dat geen racisme in actie is weet ik het ook niet meer. Ze hebben daar echt wat behoefte aan Woke en BLM...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten