Screen Shot 2020 05 09 at 103257

Verrassing! Man die Joods restaurant HaCarmel aanviel is... dezelfde Syriër als eerst: Saleh A.

Geen categoriemei 09 2020, 9:45
Het is natuurlijk een enórme verrassing. Nietwaar? De man die het joodse restaurant HaCarmel heeft beschadigd is niemand anders... dan de Syriër die dat eerder ook deed. Het gaat dus om Saleh A.
Dat bericht Hidde J. van Koningsveld. En als je denkt: 'Saleh A.? Hoe ziet die man eruit?' Nou, dan hebben we een mooi screenshot voor je waarin je hem ziet. Met een zwart balkje weliswaar -- want als we dat balkje er niet in gooien krijg je weer een rechter die roept dat Saleh al hard genoeg gestraft is door 'de media-aandacht -- maar toch.
https://twitter.com/koningsveld/status/1258736685954842626
Deze man is dus naar Nederland gekomen als "vluchteling." Oh ja, het zou vre-se-lijk zijn in Syrië. Hij was er zijn leven niet veilig. De ene haatgroep tegen de andere. Radicale islamisten aan de ene kant, Assad supporters aan de andere. En dus kwam Saleh naar Nederland, want man oh man, in zo'n land met zoveel haat en nijd wil je natuurlijk niet leven.
En wat doet meneer vervolgens in ons land? Juist: hij opent de aanval op een restaurant. Omdat de eigenaren van dat restaurant joods zijn.
Dit soort tuig dient per direct, linea recta uitgezet te worden. Zet hem vandaag nog in het vliegtuig, geef hem een schop onder zijn antisemitische reet als hij aan boord gaat, vlieg hem terug naar Damascus, en kieper hem daar er weer uit. Wat er daar met hem gebeurt is (op zijn ABN's gezegd) none of our business.
En nee, ik moet zeggen: het interesseert me eigenlijk ook helemaal niet. Deze man is overduidelijk een jodenhater pur sang. Als hij ertoe in staat was zou hij vrijwel zeker veel verder gaan dan een ruit of twee ingooien.
Weg met deze gestoorde gek. Voor dit soort jodenhaters is geen plaats in Nederland. Misschien dat hij in Syrië welkom is... en zo niet. Nou ja, jammer dan. Dan gaat hij maar lekker ergens in een grot in de woestijn wonen.

AANBIEDING

Mondkapjes: slechts €0,99 per stuk!
Mondkapjes: slechts €0,99 per stuk!
Goed nieuws voor lezers van De Dagelijkse Standaard: onze partners van Stil.nl hebben de prijzen van hun mondkapjes in prijs verlaagd. Je koopt ze nu al vanaf €0,99 per stuk. Er zijn pakketten van 50 stuks en van 100 stuks. Jouw keuze. Die van 20 stuks zijn al uitverkocht, en ook die van 50 en 100 gaan snel.
Wees er dus snel bij!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten