Verrassing (of niet!): massaslachters ISIS eisen bloedbad Istanbul op

Verrassing (of niet!): massaslachters ISIS eisen bloedbad Istanbul op

De radicaal-islamitische haatbaarden van ISIS hebben de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul opgeëist. De dader van het bloedbad is weliswaar op de vlucht, maar extremistische slachters het zeker: hij is één van hen.

Natuurlijk is dat alles behalve verrassend. De hele aanslag was typisch ISIS: gewone mensen waren het doelwit, er werd blind geschoten, de schutter ging er na zijn moordpartij snel vandoor. Daarom is het bepaald niet verrassend dat ISIS de aanslag nu opeist. Het enige mogelijke verrassende eraan is dat het nog zo lang geduurd heeft. De terroristen kennende komt dit omdat ze zélf eerst zeker wilden weten dat de aanslagpleger ISIS-aanhanger was; anders dan sommige andere terroristische organisaties lijkt ISIS alleen aanslagen op te eisen die inderdaad gepleegd worden door haar eigen moordenaars.

In hun officiële verklaring laten de extremisten weten:

"Een heldhaftige soldaat van het kalifaat heeft een slag geslagen tegen een van de bekendste nachtclubs waar de christenen deze feestdag van de afvalligen vieren."

Met andere woorden, Reina was het doelwit van de actie omdat mensen daar tijdens die nacht het begin van het nieuwe jaar vierden. Knettergek natuurlijk, maar volgens ISIS moeten alle moslims (en niet-moslims!) de islamitische jaartelling gebruiken. Onze jaartelling (en het systeem van een zonnejaar) is natuurlijk gebaseerd op het christendom. Volgens de ISIS-haatbaarden is dat dus letterlijk een zonde waar we de dood voor verdienen.

Idioten.

Het zal wel heel politiek incorrect zijn, maar, ach, wij van DDS staan er toch al niet om bekend dat we ons daar veel van aan trekken: er is maar één manier om dit probleem op te lossen. Heel ISIS moet met grof geweld van de aardbodem geveegd worden. Bouw een hek om dat wanstaltige kalifaat van ze en hop, ga maar los. Niemand gevangen nemen, geen vreedzame oplossingen. Jaag ze stuk voor stuk over de kling. Oh, en als we weten dat iemand de ideeën van ISIS deelt moet zo'n persoon óók gewoon uit de weg geruimd worden. Als dat gebeurd washad deze aanslag vrijwel zeker voorkomen kunnen worden; in verreweg de meeste gevallen zijn de autoriteiten immers al op de hoogte van de denkbeelden van radicale moslims die uiteindelijk een aanslag plegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties