Verrassing: ontmoedigingsstrategie werkt om asielzoekers terug naar huis te krijgen

Geen categoriemrt 05 2016, 20:00
Politiekcorrect Nederland zal het ongelooflijk vinden, maar wat blijkt? De ontmoedigingsstrategie van het kabinet wérkt.
Vluchtelingenwerk is daar natuurlijk niet heel blij mee, maar de rest van het land wel. Die organisatie zegt namelijk tegen RTL Nieuws dat het kabinet een ontmoedigingsbeleid heeft en dat dit beleid vruchten afwerpt:

Met name mannen willen hun paspoort terug en terugkeren naar hun land van herkomst, omdat ze hun gezin niet zo lang achter kunnen laten, zegt Vluchtelingenwerk. Andere asielzoekers vertrekken 'vrijwillig' uit Nederland: meer dan 300 per maand. Daar zitten economische vluchtelingen bij, maar ook Syriërs die oorlogsgebied zijn ontvlucht.

Even denken hoor. Je hebt het dus over "Syriërs die oorlogsgebied zijn ontvlucht," maar die ervoor kiezen om terug te gaan als ze hier geen torenhoge uitkeringen en een gratis woning krijgen. Klinkt vast gek, maar op de één of andere manier vind ik het verhaal dat het om echte asielzoekers gaat dan niet al te overtuigend. Als dat soort mensen kunnen kiezen tussen een zekere dood in eigen land en een "sobere opvang" in Nederland kiezen ze namelijk ongetwijfeld voor het laatste. Dit betekent dat de 'vluchtelingen' die rechtsomkeert maken geen vluchtelingen zijn, maar economische gelukzoekers.
Met andere woorden, het feit dat het ontmoedigingsbeleid werkt bewijst dat een groot deel van de zogenaamde 'vluchtelingen' helemaal geen vluchtelingen zijn. Gek genoeg durven Vluchtelingenwerk en de mainstream media dat natuurlijk niet te vermelden, maar goed, daar zij wij van de nieuwe media gelukkig voor.
Het gekste van dit verhaal? In plaats van op te scheppen over dit beleid ontkent staatssecretaris Klaas Dijkhoff dat er een ontmoedigingsbeleid is. Hij zegt:

"We voeren een informatiebeleid om vluchtelingen duidelijk te maken hoe het hier wel zit. En dat de verkooppraatjes van mensensmokkelaars niet het enige zijn wat ze horen."

Kortom, ja er is een ontmoedigingsbeleid, maar we willen dat liever niet zo noemen omdat politiekcorrect en multicultureel links dan boos wordt.
Wat een onzin. Wees gewoon eerlijk en geef toe dat je er inderdaad alles aan doet om mensen het land uit te werken. GroenLinks zal daar wellicht niet blij mee zijn, maar de andere 95% van Nederland wél.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten