Verver zakt verder weg

Geen categoriesep 01 2011, 17:39
Oud-burgemeester Verver (VVD) van Schiedam komt steeds meer in de problemen.
Het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten BING is woedend op de voormalige burgemeester en doet aangifte van laster. Volgens BING verkondigt Verver in de media onwaarheden. Het bureau doet aangifte omdat het zijn reputatie wil beschermen.
Op verzoek van de Schiedamse gemeenteraad deed het bureau onderzoek naar de oud-burgemeester. Ze werd ervan beticht dat ze er vanwege een privéconflict met een aannemer voor zorgde dat hij geen gemeentelijke opdrachten meer kreeg. Ook zou ze het chauffeursbedrijf van haar zoons ingehuurd hebben voor gemeentelijke busritjes.
Nog voordat het onderzoek was afgerond, stapte VVD-er Verver op, dit in tegenstelling tot PvdA'er Wolfsen en GroenLinkser Peters die gewoon blijven zitten waar ze zitten. In het onderzoeksrapport staat dat ze zich aan vriendjespolitiek en machtsmisbruik schuldig heeft gemaakt. Vriendjespolitiek (Peters) en machtsmisbruik (Wolfsen). We lezen verder.....
De oud-burgemeester noemde het een zeer onprofessioneel en eenzijdig onderzoek. Ze betichtte de onderzoekers ervan vooringenomen te zijn geweest en geen wederhoor te hebben toegepast en daar gaat Verver dom de mist mee in aangezien een rechter al eerder oordeelde dat er wel wederhoor was toegepast.
Een slechte beurt van de opgestapte VVD-er. Andere niet integere linkse politieke partijen kunnen een voorbeeld aan dat opstappen nemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten