Video! Centrum Amsterdam weer decor voor scheldende Hamas-propagandisten: 'Zionistische racisten!'

Video! Centrum Amsterdam weer decor voor scheldende Hamas-propagandisten: 'Zionistische racisten!'

Eurovision Song Contest / YouTube

De Dam in Amsterdam is zo'n beetje het epicentrum van het Nederlandse antisemitisme. Meerdere keren per week staan Palestina-activisten daar 'antizionistische' flyers uit te delen en roepen lui dingen als "De hele wereld weet wat de joden...eh!....de zionisten aan het doen zijn!" Michael Jacobs was er bij en registreerde wat er gebeurde...

Samen met collegae Israël-haters deelt Simon Vrouwe al jarenlang flyers uit op de Dam. Gisteren ook weer. Hij en zijn vrienden zwaaien daar met het vaandel van Fatah, de 'gematigde' beweging van Arabische antisemieten. Zijn boodschap, die neerkomt op 'Weg met Israël, dood aan de Joden' is echter van Hamas, de in Europa verboden terreur-groep. Daarmee zet hij dus openlijk én in groepsverband aan tot haat, hetgeen volgens de Nederlandse wet simpelweg verboden en strafbaar is… maar de gemeente van Amsterdam blijft hem daartoe de ruimte bieden.

Zij staat daarmee niet alleen een flagrant misbruik van het vrije woord toe, maar beweert bovendien dat het hier gaat om een 'eenmans-demonstratie', die zij niet kan verbieden. In haar nog altijd onveranderde minachting jegens het Joodse volk neemt de lokale overheid ook die leugen voor lief, net zoals zij de discriminerende en opzettelijk grievende sprookjes omtrent de soevereine staat Israël gelooft in plaats van een einde te maken aan het verkondigen en verspreiden daarvan. Ik vraag mij af: tot wanneer? Wie brengt de ommekeer?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties