VIDEO! De Dam misbruikt door bedrieglijke antisemieten om Joodje te pesten: "Israël heeft een strafblad!"

Geen categoriefeb 05 2019, 12:00
Israël-activist Michael Jacobs ergert zich er al jaren groen en geel aan: iedere woensdag, zaterdag en zondag is het "Joodje pesten" op de Dam in Amsterdam. Demonstranten ijveren dan voor de Palestijnse zaak. Maar gezien hun antisemitische gedrag kunnen we beter van demonisaties dan demonstraties spreken, aldus Jacobs.
[video width="640" height="360" mp4="https://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2019/02/criminalrecord.mp4"][/video]
Het bijgevoegde filmpje van afgelopen zondag 3 februari geeft nog een indruk van de hetze tegen Israël en het Joodse volk - zoals zij sinds jaren op de Dam en andere pleinen van Amsterdam door BDS-agitatoren gevoerd wordt. Deze kwaadaardige 'demonstraties' (demonisaties is een betere omschrijving) tegen de Joodse staat vinden wekelijks plaats op woensdag, zaterdag en zondag.
De lasterlijke tekst 'Israel has no history - only a criminal record' in de handen van Israël-hater Gustav Draijer berust op bedrog en een omkering van zaken. De naam 'Israël' verwijst immers ook naar het Joodse vólk. En het zijn niet de Joden maar juist de niet-Joodse (en anti-Joodse) Palestijnen die geen eigen geschiedenis hebben maar slechts door terreurdaden (zoals de vliegtuigkapingen van de jaren ’70 en de aanslag op de Olympische Spelen van München in 1972) wereldwijd bekendheid genieten. Het is klassiek en eeuwenoud antisemitisme om telkens weer te suggereren dat het Joodse volk of de staat Israël zich misdadig zou gedragen.
De foto bovenaan dit artikel is een andere moment-opname van dezelfde manifestatie waarvoor geen vergunning was afgegeven en waaraan minstens zes personen deelnamen, waaronder Hamas-leider Amin Abou Rashed. Het was dus duidelijk geen zgn. 'eenmansdemonstratie' waarvoor geen voorafgaande toestemming nodig is, maar toch maakten aanwezige stadswachten en agenten van politie geen einde aan het urenlange evenement.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten