VIDEO: Deze man vult één voor één 66.000 bekers.. Zie jij waarom?

Geen categoriedec 18 2015, 21:00
Deze zéér geduldige man laat zien dat je van kleine dingen iets groots kunt maken.. op meer dan één manier.
Een bijzondere video vandaag, van een man met erg veel geduld en toewijding. Dit is Serge Belo, een kunstenaar met iets teveel tijd. En wat doe je dan? Juist, je gaat 66.000 plastic bekertjes vullen.
Vooruit, hij heeft niet alle bekertjes zelf gevuld met water, maar hij heeft ze wel allemaal op hun plek gezet. En die plek is érg belangrijk, zoals je zo zult zien in het filmpje. Elk bekertje werd niet alleen gevuld met water, maar kreeg ook één van de gebruikte kleuren, die varieerden van wit tot rood tot zwart. Beker voor bekertje werd de juist mix aan water en kleurstof gekozen, waarna ze ook weer per stuk zijn geplaatst.
De video laat vooral zien hoeveel werk dit immense project was, en met hoeveel precisie al dit werk moest worden uitgevoerd. Één foutje en alle bekertjes konden als dominosteentjes omvallen,, met als gevolg uren verspilde tijd én een enorm waterballet.
Maar gelukkig is alles goed gegaan, waardoor de video op het eind eindelijk kan uitzoomen, om te tonen wat Serge nou eigenlijk wilde maken met dit project.. Met een knipoog naar de oorsprong van alles.
Benieuwd naar het resultaat van al dit harde werk? Je kunt het hier bekijken:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/THE-WORLDS-LARGEST-ARTISTIC-RAINWATER-MOSAIC-BY-ARTIST-BELO-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten