[VIDEO] Deze vrouw zit gevangen in het lichaam van een peuter, maar dat houdt haar niet tegen iets moois van haar leven te maken

Geen categorieapr 08 2015, 17:00
Ze is 19 jaar oud, slechts 76 cm groot en 12 kg zwaar. Toch verwacht ze geen medelijden.
Een grote tegenslag in het leven hoeft niet te betekenen dat je zielig in een hoekje moet gaan zitten en treuren dat het allemaal zo slecht met je gaat. Dat je er ook iets positiefs van kunt maken, bewijst de 19-jarige vrouw Girija Srinivas uit India.
Ze is geboren met agenesis, een zeldzame ziekte die ervoor zorgt dat haar botten heel breekbaar zijn, waardoor ze niet eens rechtop kan zitten. Ook is ze heel klein (76 centimeter) en weegt ze bijna niets (12 kilo). Maar dat houdt haar echt niet tegen.
De vrouw wil niet dat mensen medelijden met haar hebben, aldus de New York Post. Ze zegt: "Mijn moeder helpt me met het eten en andere dingen. Maar als ik aan het verven en tekenen ben heb ik niemand nodig. Ik doe het helemaal zelf."
Ze verdient er nog flink wat geld mee: voor vijf tot zes schilderijen en tekeningen per maand verdient ze, omgerekend, 100 tot 140 euro. Met dat geld kan ze zichzelf en haar ouders onderhouden, want die verdienen niet genoeg geld omdat alleen haar vader kan werken. Haar moeder moet tenslotte 24 uur per dag voor haar zorgen.
Het meest inspirerende aan dit verhaal is dat ze grote ambities heeft: "Ik wil niet populair zijn vanwege mijn zelfzame ziekte, maar ik wil beroemd worden vanwege mijn kunst. Mijn doel is om meer te bereiken in mijn leven. Ik droom ervan naar het buitenland te gaan en iets groots te bereiken."
Dus als je de volgende keer in de put zit, bedenk dan dat andere mensen het ook slecht hebben, waarschijnlijk zelfs slechter, en probeer er iets moois van te maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten