geweld

VIDEO die ons mediakartel nooit zal tonen: donkere medewerkster kinderdagverblijf mishandelt blank jochie

Geen categorieaug 27 2020, 11:00
Omdat het blijkbaar zo belangrijk is dat we elke video zien van een blanke agent of een ander blank persoon in een positie van autoriteit die iets gewelddadigs doet tegen iemand met een donkere huidskleur dacht ik: laten we het andersom óók delen. Gewoon, zodat mensen zien dat het niet allemaal eenrichtingsverkeer is.
In de video hieronder zie je hoe een donker jochie speelgoed steelt van een blank kind. Oké, dat kan gebeuren. Het is geen goed gedrag, natuurlijk. Als ouder of juf of wat dan ook grijp je dan in en leg je uit dat stelen niet mag, en zorg je ervoor dat het stuk speelgoed teruggegeven wordt. Best simpel, eigenlijk.
https://twitter.com/somefellow6/status/1298431160138301440
Maar hier gebeurt iets heel anders. Het blanke kind verdedigt zijn speelgoed en probeert het terug te pakken. Op dat moment lopen twee donkere juffen erop af. De ene donkere juf stond de hele tijd toe te kijken. Of ze alles gezien heeft en pas besloot in te grijpen toen het blanke jochie zijn speelgoed terug had of het toen pas zag? Geen idee. In het eerste geval is ze heel kwaadaardig, in het tweede geval gewoon kwaadaardig.
Hoe dan ook, kwaadaardig is ze.
Want ze loopt erop af, pakt het blanke jochie hardhandig aan, geeft hem volgens mij een veeg, en gooit hem zo op de grond. Daarna pakt ze hem op, bij beide handen, en gooit ze hem nógmaals op de grond.
Twee opmerkingen:
Deze video is overal rondgegaan op sociale media. Uiteindelijk is de 'juf' in kwestie gearresteerd én ontslagen. Maar het Nederlandse mediakartel hult zich zoveel mogelijk in stilzwijgen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten