VIDEO: Dit leek een normale vlucht, maar je zou willen dat je er had gezeten

VIDEO: Dit leek een normale vlucht, maar je zou willen dat je er had gezeten

Als je ziet wat deze mensen meemaakten op een doodnormale vlucht, dan word je toch wel een klein beetje jaloers.

Een geweldige kerststunt van een wel erg vrijgevige vliegtuigmaatschappij. Als passagiers klaarstaan om in één van de vliegtuigen van deze maatschappij te stappen, staat er opeens een groot pakje bij de gate.

[caption id="attachment_127460" align="aligncenter" width="700"]Foto: WestJet Foto: WestJet[/caption]

Wat bleek nou: in het pakje zat een groot scherm, en als je je ticket ervoor scande, zag je niemand anders dan... de Kerstman. Deze man vroeg vervolgens aan de passagier, met naam en toenaam, wat hij of zij wel niet wilde hebben voor Kerst. Er kwamen uiteraard allerlei wensen binnen: van sokken tot camera's tot enorme tv's. Vervolgens gingen de passagiers het vliegtuig in, om op weg te gaan naar hun bestemming. Maar wat ze toen nog niét wisten, was dat de elfjes van deze Kerstman daar al druk bezig waren met het voorbereiden van een ongelooflijke ontvangst..

Hoe dit afloopt? Dat zie je hier:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/WestJet-Christmas-Miracle_-real-time-giving-360p.mp4"][/video]

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties