Video! FVD wil miljardensubsidies aan biomassa stopzetten

Video! FVD wil miljardensubsidies aan biomassa stopzetten

Het kabinet komt met een debiel plan op de proppen: tien miljard euro aan subsidies voor de biomassa. Dat gaat de belastingbetaler dus enorm veel geld kosten terwijl het ons niks oplevert. Behalve dan ontbossing en nog steeds enorm veel CO2 uitstoot. Terecht dat Forum zich kranig verweert tegen deze idioterie, de klimaatdrammers komen met de ene idioterie na de andere. Het moet maar eens stoppen.

Biomassa is niet zoals de klimaatdrammers ons doen geloven een schone oplossing. Het is niet efficiënt, het is niet 'klimaatneutraal' - wat dit überhaupt moge betekenen dat mag Joost weten. Toch wil de overheid hier nu ineens massaal in investeren. En kernenergie dan? Nah, dat idee blijft voorlopig nog diep begraven tussen de oude lijken in de kasten van een ministerie.

De Klimaatwet wordt een dure grap, voornamelijk als we belastinggeld over de balk gaan smijten voor zulke nonsens ideeën als biomassa of windenergie. Als de overheid serieus wil worden genomen dan gaan ze serieuze stappen nemen in het onderzoeken naar de mogelijkheid van kernenergie. Of gaan we zoals zoveel landen in de EU wel gas importeren vanuit het 'enge' Rusland.

https://www.youtube.com/embed/qp9VUtPMb7I

Het is goed dat Forum tegen deze heilige huisjes blijft aantrappen. Steeds meer mensen kopen de nonsens niet meer van de gevestigde partijen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Thierry Baudet FVD biomassa

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties