VIDEO: Krijg je ook wel eens je ring niet van je vinger af? Deze man heeft de oplossing!

VIDEO: Krijg je ook wel eens je ring niet van je vinger af? Deze man heeft de oplossing!

Eigenlijk best simpel, als je dit zo ziet.

Je kent het vast wel: een ring die je even omdoet, maar vervolgens niet meer af krijgt. Een luxeprobleem, maar toch vervelend. In de loop der tijd hebben mensen aardig wat oplossingen bedacht hiervoor, van wat zeep tot gewoon keihard trekken. Deze truc was ik echter nog niet tegengekomen, en deel ik dan ook graag met jullie.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een dun touwtje, en uiteraard een ring. Het lastigste is om het touwtje onder de ring door te schuiven, maar zodra dat je gelukt is, is de rest makkelijk.

Ring_2

Gelukt? Mooi! Pak dan nu het stuk touw vast dat aan de kant van je vingertop zit (in de foto hierboven dus links) en begin ermee om je vinger heen te draaien. Je hoeft je vinger er niet helemaal mee af te knijpen, maar het kan geen kwaad om het een beetje stevig te doen: hoe strakker het touwtje zit, hoe makkelijker de ring daarna los gaat. Ook is het niet nodig om je hele vinger met het touwtje te bedekken, ook omdat het daarvoor waarschijnlijk niet lang genoeg zal zijn.

Ga gewoon door totdat het touwtje op is, en pak dan weer het stukje aan de andere kant (recht op de foto) vast. Nu is het een kwestie van trekken aan dat touwtje en voila... De ring draait met het touw mee, zo van je vinger af! Is dat handig of niet?

Maar kijk het vooral nog eens rustig na hoe de man in de onderstaande video het doet. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, en een video bestaat uit heel veel beelden dus enfin, dat kan geen kwaad. We horen het graag of je hier iets aan gehad hebt!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Videos ring Touwtje

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties