Video! Markuszower over minister Dekker: 'De minister baseert zich op cijfers die gewoon niet kloppen!'

Geen categorieokt 08 2019, 19:45
Het lijkt een wekelijkse trend te worden. Tbs'ers die massaal ontsnappen vanuit de klinieken. Markuszower en de PVV kunnen onze 'tbs-minister' niet langer uitstaan. Volgens de PVV is ieder excuus van minister Dekker gebaseerd op cijfers die simpelweg onwaar zijn. Kampen we inderdaad met een tbs probleem?
Het lijkt bijna een script uit een film, de ontsnapping van een tbs'er uit de kliniek in Nijmegen.

Omdat hij lakens om zijn armen had gewikkeld, raakte deze Dennis P. (33) niet of nauwelijks gewond bij zijn spectaculaire uitbraak. Ook gebruikte hij bij het omzeilen van het prikkeldraad een kromgebogen lepel en vork. Dat bevestigt Jan-Jesse Lieftink, de advocaat van de voor een serie overvallen veroordeelde tbs’er.

En zo zijn er dus meerdere bizarre verhalen over tbs'ers die ontsnappen uit hun kliniek. Markuszower eist van Dekker verantwoording. Want hoe kan dit in hemelsnaam gebeuren?
Minister Dekker gaat het 'nakijken' hoe het zit met de cijfers. Markuszower heeft hier een hard hoofd in. We hebben namelijk gewoon te maken met criminelen; mensen die veroordeeld zijn voor het bezit in kinderporno, of geweldsdelicten. Ook binnen de klinieken zijn deze mensen meerdere malen in de 'fout' - lees: teruggevallen in crimineel gedrag - gegaan, hoe kunnen deze mensen dan verlof krijgen aldus Markuszower?
Volgens Markuszower kampen we zelfs met een 'tbs-crisis', een zware term waar zeker enige waarheid in rust. Dekker moet zich gaan verantwoorden, want de 'incidenten' stapelen zich op!
https://www.youtube.com/embed/LP0jbhwHGkw
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten