[VIDEO] Naakte Kim Kardashian doet alles om kijkcijfers te verhogen van "Keeping Up With The Kardashians"

[VIDEO] Naakte Kim Kardashian doet alles om kijkcijfers te verhogen van "Keeping Up With The Kardashians"

Deze video kunnen we u natuurlijk niet onthouden.

Er zijn verschillende goede manieren om de dag te beginnen, maar dit is er wat mij betreft echt één van: Kim Kardashian legt uit dat ze maar wat zin heeft in het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians...

In de video legt ze uit dat ze uit de kleren ging voor een recente photoshoot omdat de kans bestaat dat ze binnenkort weer zwanger wordt. Als dat inderdaad gebeurt, "verandert mijn lichaam weer snel." Vandaar de naaktfoto's: op deze manier kunnen haar fans nog even van haar genieten.

Het nieuwe seizoen van The Kardashians staat ongetwijfeld weer grotendeels in het teken van een puissant rijk leven, seks, en drama. Wat het tweede betreft is Kim niet bepaald terughoudend:

Dat wordt dus weer een spraakmakend seizoen, waarin de Kardashians- en niet alleen Kim - er werkelijk alles aan doen om de kijker aan zich te binden. Prettig om te zien, natuurlijk, maar toch ook wel behoorlijk goedkoop.

Wat vind jij van dit soort tactieken om de kijkcijfers te verhogen? Hoort het er nu eenmaal bij? En kijk jij (of je gezinsleden) The Kardashians?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer