Video: Politieagenten schieten Allah Akbar-roepende messentrekker in Naaldwijk neer

Geen categorieaug 28 2018, 9:00
Een Allah Akbar-roeper die een beetje met een mes aan het zwaaien was in Naaldwijk is gisteravond door de politie meermaals beschoten en afgevoerd. Hij leeft nog, en heeft dus een enkeltje gevangenis gekregen.
https://twitter.com/Erik_Dek_/status/1034147596518993920
Als je Allah Akbar wil roepen en met messen naar politieagenten wil zwaaien dan ga je maar lekker naar een Syrische rebellenclub, maar in Nederland hebben dit soort fratsen absoluut geen plaats. Dat bewees de politie wel weer toen ze gisteravond in Naaldwijk een randdebiel moesten neerschieten die hen probeerde aan te vallen met een mes. Daar waren onze dienders natuurlijk niet van gediend, en dus mocht de uiter van deze vrolijke islamitische kreet even mooi een verblijf in het ziekenhuis boeken, waarna hij zal worden doorgestuurd naar de gevangenis.
Want we zijn in Nederland, en daar roep je islamitische kreten maar fijn in de moskee en met messen zwaai je alleen in de keuken. Normaal. Doen. Anders pang:

"De politie heeft vanavond een man neergeschoten die met een mes zwaaide op de Verdilaan in Naaldwijk. Volgens een politiewoordvoerder schreeuwde hij naar omstanders die aan het winkelen waren bij een supermarkt.

De persofficier van het Openbaar Ministerie in Den Haag kan nog niets zeggen over de identiteit van de man en over een verdenking. Wat de man precies schreeuwde, is niet duidelijk. Volgens omstanders zou de man 'allahu akbar' geroepen hebben, maar dat wordt niet bevestigd door de politie of het OM."

En daarmee hebben de politie-agenten deze zaak tot een goed einde gebracht. Nu maar eens kijken hoe snel allerlei brave media deze messentrekkende kornuit gaan aanduiden als 'verwarde man'. Vermoedelijk vandaag nog!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten