Schermafdruk 2020 02 03 124339

Video! Salomon Kroonenberg pareert klimaathysterie en stuurt demagoog Rutger Bregman terug naar school!

Geen categoriefeb 03 2020, 13:00
Gisteren was Salomon Kroonenberg, hoogleraar toegepaste geologie, te aanschouwen bij WNL op Zondag. Kroonenberg hekelt de hysterie rondom doem-profetieën omtrent het klimaat en het goedmens gezanik van Rutger Bregmans, die soms nog stupide klinkt dan onze geliefde Greta Thunberg. Kroonenberg kwam met een eerlijk en waarheidsgetrouwe boodschap op de proppen, dat is nog eens wat anders dan de Groene Khmer ons wil doen geloven!

We moeten een grootschalige verandering teweeg brengen in Nederland

Met zulke hysterie moet je niet aankomen bij Kroonenberg, die moet hélémaal niks hebben van zo'n ongefundeerde boodschap. Het is namelijk niet zo erg gesteld als Bregman ons doet geloven. Er zijn nogal wat nuances te maken.
Volgens Kroonenberg overschreeuwt Bregman zich compleet met zijn nieuwe pulpboekje. Kroonenberg vindt de research van Bregman - die alleen maar wetenschappers van hetzelfde instituut ondervraagd heeft - nogal magertjes. Er zijn namelijk tal van andere organisaties die in het recente verleden een 'status update' hebben geschreven. Al deze onderzoeken zijn qua voorspelling vele malen milder dan de boodschap van Bregman.
Zoals Kroonenberg het zegt:

'De stijging van CO2 op de zeespiegel zien we niet'

Toch heeft Bregman enkele activistische wetenschappers - die geheel toevallig van uit hetzelfde netwerk van Bregman komen - op weten te trommelen om een nieuwe doem-profetie aan te kondigen.
Gelukkig gelooft er niemand in deze nonsens!
https://www.youtube.com/embed/f_9NCYrdaaE
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten