Vincent Janssen tekent bij Tottenham Hotspur, is meteen multimiljonair

Vincent Janssen tekent bij Tottenham Hotspur, is meteen multimiljonair

Hij is nog maar 22 jaar oud maar nu al knetterrijk. Met dank aan Tottenham Hotspur, de rijke club uit Londen.

Vincent Janssen heeft er een fantastisch seizoen opzitten bij AZ. De ploeg uit Alkmaar haalde hem voor een dubbeltje of twee binnen, maar heeft sindsdien ongelooflijk van hem genoten. Zo werd Janssen dit jaar topscorer in de Eredivisie en werd hij zelfs de (nieuwe) vaste spits in het Oranje van Danny Blind.

En vandaag komt daar nog eens meer goed nieuws bij voor AZ... en voor Janssen zelf. Hij heeft namelijk getekend bij Tottenham Hotspur. Naar verluidt betaalt Tottenham maar liefst 22 miljoen euro voor de spits en verdient hij in Londen 2,5 miljoen euro per jaar. Als die geen gekke dingen doet met zijn geld is hij over een jaar of drie dus binnen voor de rest van zijn leven.

https://twitter.com/SpursOfficial/status/752809378525409281?ref_src=twsrc%5Etfw

Het is mooi dat er uiteindelijk toch nog een deal is gekomen. Janssen wilde al veel eerder tekenen, maar AZ vond het eerste bond van de Spurs te laag. Die boden toen 18 miljoen euro. Voor een spits die AZ het jaar ervoor voor 400.000 euro had gekocht.

Maar goed, ongelooflijk genoeg hebben de Alkmaarders hun zin alsnog gekregen. 22 miljoen euro en Janssen zelf is in één klap multimiljonair.

Het is hem en AZ natuurlijk van harte gegund, maar jammer genoeg betwijfel ik wel dat hij het in Engeland net zo goed zal doen als in Nederland. Blijkbaar denken de Spurs daar anders over; anders hadden ze dit bedrag niet voor hem neergelegd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties