Viroloog Ab Osterhaus leest onbenul Rob Jetten de les: 'We moeten zo snel mogelijk naar een lockdown!'

Viroloog Ab Osterhaus leest onbenul Rob Jetten de les: 'We moeten zo snel mogelijk naar een lockdown!'

Geen categoriemaa 23, 8:00
De terugkeer van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz op televisie bij het programma Op1 was een verademing om te zien. Sprekers kregen de ruimte, en de presentatoren kwam niet als onbenullen over. Voor Rob Jetten was het een minder succesvolle avond, hij werd compleet de les gelezen door viroloog Ab Osterhaus!
https://twitter.com/op1npo/status/1241841976531697666?ref_src=twsrc%5Etfw
Osterhaus is van mening dat het mogelijk al 12 uur is, los van politieke kleur moet er gewoon een complete lockdown komen volgens Osterhaus. Dit tegen het zere been van Rob Jetten, die was namelijk naar voren geschoven om ditmaal de keuzes van het kabinet te verdedigen. Erg succesvol deed hij dit niet.
Osterhaus waarschuwt dat partijen zoals de PVV en Forum voor Democratie gewoon gelijk kunnen krijgen. IC bedden zullen deze week helemaal vol gaan liggen en ondertussen lijkt het huidige plan van het kabinet niet echt te werken. Mensen houden zich niet bepaald aan de opgelegde afspraken.
Het wordt tijd dat mensen zoals Jetten luisteren naar experts zoals Osterhaus, want we zijn nog niet te laat om te beginnen met een complete lockdown.
Alleen zitten wij opgescheept met een stel stijfkoppen in het kabinet die blind vertrouwen op het RIVM, terwijl er genoeg medische experts zeer twijfelen aan de keuzes en aanpak van het RIVM.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten