Viroloog Ab Osterhaus leest onbenul Rob Jetten de les: 'We moeten zo snel mogelijk naar een lockdown!'

Viroloog Ab Osterhaus leest onbenul Rob Jetten de les: 'We moeten zo snel mogelijk naar een lockdown!'

Rob Jetten met zijn vinger bij OP1 gisteravond. Bron: Screenshot OP1 / EO.

De terugkeer van Jeroen Pauw en Fidan Ekiz op televisie bij het programma Op1 was een verademing om te zien. Sprekers kregen de ruimte, en de presentatoren kwam niet als onbenullen over. Voor Rob Jetten was het een minder succesvolle avond, hij werd compleet de les gelezen door viroloog Ab Osterhaus!

?ref_src=twsrc%5Etfw

Osterhaus is van mening dat het mogelijk al 12 uur is, los van politieke kleur moet er gewoon een complete lockdown komen volgens Osterhaus. Dit tegen het zere been van Rob Jetten, die was namelijk naar voren geschoven om ditmaal de keuzes van het kabinet te verdedigen. Erg succesvol deed hij dit niet.

Osterhaus waarschuwt dat partijen zoals de PVV en Forum voor Democratie gewoon gelijk kunnen krijgen. IC bedden zullen deze week helemaal vol gaan liggen en ondertussen lijkt het huidige plan van het kabinet niet echt te werken. Mensen houden zich niet bepaald aan de opgelegde afspraken.

Het wordt tijd dat mensen zoals Jetten luisteren naar experts zoals Osterhaus, want we zijn nog niet te laat om te beginnen met een complete lockdown.

Alleen zitten wij opgescheept met een stel stijfkoppen in het kabinet die blind vertrouwen op het RIVM, terwijl er genoeg medische experts zeer twijfelen aan de keuzes en aanpak van het RIVM.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Rob Jetten Ab Osterhaus Baudet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties