Vlam in de pan in Veen: bewoners teisteren dorp met autobranden en akkefietjes

Vlam in de pan in Veen: bewoners teisteren dorp met autobranden en akkefietjes

Brandweer bestrijdt vuur en vlammenzee. Stockphoto via Shutterstock.com, door sandyman

Afgelopen Kerstdagen was het onrustig in het dorp Veen, burgemeester Lichtenberg had gisteren nog een oproep gedaan naar de inwoners van het dorp, maar het mocht niet baten. Het dorp werd opnieuw geteisterd door autobranden, en tientallen mensen die doodleuk kwamen kijken.

Tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde al veel vervelende dingen in het dorp. Auto's werden in de fik gestoken en hulpverleners werden belaagd, eerder op die dag werd ook al de brandweer bestookt met vuurwerk.

Vannacht was het weer raak, enkele kansenparels gingen weer de straat op om auto's in brand te steken. In het dorp is het al jaren traditie om sloopauto's in brand te steken. Helaas gaat deze 'traditie' gepaard met een grote sloopzucht en geweld richting de hulpdiensten.

Nu tijdens de lockdown, een periode waarin het besmettingscijfers flink groeit, is het al helemaal onwenselijk dat een half dorp bijeen komt om 'gezellig' auto's in brand te steken. Wat bezielt deze mensen?

?ref_src=twsrc%5Etfw

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer