Vrouw adopteert stiekem een baby. Dan filmt ze de reactie van haar eigen moeder

Geen categorieokt 14 2015, 20:54
De tranen springen haar in de ogen.
Laura is 32 jaar, en net moeder geworden. Zelf kon ze geen kinderen krijgen, dus had ze besloten om een dochter te adopteren. Maar haar eigen moeder, Sharon, wist daar niets van...
Laura filmt Sharons reactie als ze haar het grote nieuws vertelt, en dat doet ze op een hartverwarmende manier. Ze gaat naar Sharon toe:

"Ik heb een cadeautje voor je. Ik film het voor Josh – hij komt zo."

Dan maakt Sharon het pakketje open, en ze begrijpt direct wat er gaande is: Ze wordt oma!
Laura-Dell-Adoption-Video
De kersverse oma huilt tranen van geluk wanneer ze een baby-rompertje uitpakt. Ze kan niet wachten om haar nieuwe kleinkind te ontmoeten, en dat gaat heel snel: de baby wordt namelijk net binnengebracht door zijn vader.
Laura-Dell-Adoption-Video-3
Echte familieliefde! Dat is toch prachtig? Of een kind nu in je leven komt via een eigen zwangerschap of via adoptie, het doet niets af aan de liefde die je voor zo'n baby voelt. Dat bewijst deze video.
[video width="608" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Surprise-Youre-a-Grandma-1080p.mp4"][/video]
Wat nog bijzonderder is, is dat oma Sharon zelf ook als baby werd geadopteerd. Ze heeft dus al iets belangrijks gemeen met haar kleindochter. Zo te zien kan het niet anders of die twee worden allerbeste vriendinnen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten