Vrouw adopteert stiekem een baby. Dan filmt ze de reactie van haar eigen moeder

Vrouw adopteert stiekem een baby. Dan filmt ze de reactie van haar eigen moeder

De tranen springen haar in de ogen.

Laura is 32 jaar, en net moeder geworden. Zelf kon ze geen kinderen krijgen, dus had ze besloten om een dochter te adopteren. Maar haar eigen moeder, Sharon, wist daar niets van...

Laura filmt Sharons reactie als ze haar het grote nieuws vertelt, en dat doet ze op een hartverwarmende manier. Ze gaat naar Sharon toe:

"Ik heb een cadeautje voor je. Ik film het voor Josh – hij komt zo."

Dan maakt Sharon het pakketje open, en ze begrijpt direct wat er gaande is: Ze wordt oma!

Laura-Dell-Adoption-Video

De kersverse oma huilt tranen van geluk wanneer ze een baby-rompertje uitpakt. Ze kan niet wachten om haar nieuwe kleinkind te ontmoeten, en dat gaat heel snel: de baby wordt namelijk net binnengebracht door zijn vader.

Laura-Dell-Adoption-Video-3

Echte familieliefde! Dat is toch prachtig? Of een kind nu in je leven komt via een eigen zwangerschap of via adoptie, het doet niets af aan de liefde die je voor zo'n baby voelt. Dat bewijst deze video.

[video width="608" height="1080" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Surprise-Youre-a-Grandma-1080p.mp4"][/video]

Wat nog bijzonderder is, is dat oma Sharon zelf ook als baby werd geadopteerd. Ze heeft dus al iets belangrijks gemeen met haar kleindochter. Zo te zien kan het niet anders of die twee worden allerbeste vriendinnen!

Lees meer over:
familie Moeders Grootouders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties