Vrouw beweert dat ze niet kan werken vanwege haar grote borsten. Probleem of slappe smoes?

Vrouw beweert dat ze niet kan werken vanwege haar grote borsten. Probleem of slappe smoes?

De vrouw beweert dat ze een uitkering nodig heeft vanwege haar forse voorgevel.

Dat er mensen zijn die liever lui dan moe zijn, en dus liever een uitkering ontvangen dan te werken voor hun geld, wisten we al. Maar de reden die deze vrouw aanvoert om niet te hoeven werken is wel héél apart: volgens Nim Murphy (27) uit Sydney kan ze niet werken vanwege haar zware borsten. Haar cupmaat? 75M. Dat lees je goed: deze vrouw heeft borsten met het formaat van een basketbal.

[caption id="attachment_138400" align="aligncenter" width="718"]bron: Current Affairs bron: Current Affairs[/caption]

Volgens Nim kan ze daardoor niet sporten, niet werken en is een normaal leven voor haar nauwelijks mogelijk. Het is simpelweg een te zware belasting op haar rug om het werk vol te houden:

"Ik krijg migraine, en ik heb constant pijn in mijn schouder en nek. Twee jaar geleden moest ik me ziek melden omdat ik begon te kotsen zodra ik 's ochtends de deur – puur vanwege de pijn. Dus ik moest stoppen met werken."

Nu zit Nim dus aan een uitkering. Een betere oplossing zou natuurlijk een borstverkleining zijn, maar omdat dat wordt gezien als een cosmetische ingreep, is er een lange wachtlijst bij de zorgverzekering en krijgt Nim geen prioriteit. Tot die tijd zal ze dus een uitkering krijgen vanwege haar ongewone rondingen, en ligt ze thuis op de bank.

Sommige mensen vinden het maar een raar verhaal, en beschuldigen Nim van aanstellerij – het zou gewoon een smoes zijn om een uitkering te krijgen. Maar volgens Nim wil ze niets liever dan een baan – het is simpelweg fysiek onmogelijk. Wat denk jij? Is dit een geldig excuus voor een uitkering, of is dit een slimme truc om op kosten van de belastingbetaler lekker lui op de bank te liggen?

Lees meer over:
uitkering

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties