Vrouw kan volgens dokters niet of zeer moeilijk zwanger worden. Kijk nu eens naar haar gezin

Geen categoriejun 23 2015, 10:30
Niet één verrassing, niet twee, niet drie, maar...
De Britse moeder Katalina Martin (28) kreeg vorig jaar te horen dat ze waarschijnlijk geen kinderen meer kon krijgen. Ze heeft namelijk het Polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS). Daardoor ontstaan er cysten in de eierstokken. Het gevolg is dat het erg moeilijk is om zwanger te worden; vaak moeten dokters de natuur een handje helpen.
[caption id="attachment_113486" align="aligncenter" width="507"]Screenshot YouTube Screenshot YouTube[/caption]
Je kunt je er dus iets bij voorstellen dat Katalina en haar man buitengewoon blij waren om korte tijd later te horen dat ze toch zwanger was. En nee, er was geen ingreep voor nodig geweest; het was compleet natuurlijk.
Mooi, maar dit verhaal wordt nóg mooier en unieker. Toen het stel een echo liet maken bleek namelijk dat Katalina niet zwanger was van één baby, niet van twee, nee, zelfs niet van drie, maar van vier. Ook dat komt bijna nooit voor - zeker niet op natuurlijke wijze.
[caption id="attachment_113487" align="aligncenter" width="506"]Screenshot YouTube Screenshot YouTube[/caption]
Je zou denken dat het nu dan op is met de unieke aspecten van dit verhaal, maar nee: we gaan nog even door. Toen ze de nog ongeboren kinderen bekeken viel het de dokters namelijk op dat de baby's hun eigen eitjes hadden. Normaal gesproken zit er bij een vierling vaak een tweeling of zelfs een drieling. Nu niet.
Vier maanden geleden was de grote dag: de kinderen werden, door middel van een keizersnede, op de wereld gezet. Twee van de kinderen zijn jongetjes, de andere twee zijn meisjes.
Hieronder een video over deze miraculeuze vierling:
[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/incredible-moment-_-Quad-a-handful-UK-medical-conceived-naturally-from-FOUR-separate-eggs-480p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten