Vrouw krijgt een video toegestuurd van haar oppaskindjes. Pas aan het einde ziet ze hoe creepy dat was...

Geen categoriedec 06 2015, 12:00
Het is altijd leuk hoor, oppaskindjes. Ze willen graag al hun trucjes aan je laten zien. Maar wat één van haar kinderen vervolgens doet jaagt haar de stuipen op het lijf.
Wie wel eens oppast weet dat je als je het goed doet, de kinderen je vanzelf een beetje gaan zien als een soort hulp-papa en -mama die ze kunnen inschakelen of aandacht aan kunnen vragen als de echte papa of mama te druk zijn met andere zaken.
Dat overkwam ook Jessy Victoria, die een broertje en een zusje onder haar hoede heeft. Aangezien het weliswaar jonge kinderen zijn, maar tóch van de nieuwe generatie maken ze graag filmpjes van zichzelf. Met name het meisje heeft daar een handje van. Ze toont Jessy graag hoe goed ze is in turnen.
Maar haar broertje neemt dat eindeloze uitsloven voor de camera niet altijd voor even lief. En dus besluit hij iets te doen om het zoveelste filmpje van zijn zusje in het honderd te sturen. Hij doet dat op de meest bizarre manier die je maar kan bedenken. Let ook op de hond die halverwege het filmpje ineens uit beeld verdwijnt...
[video width="640" height="600" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/12/Sunleaf.mp4"][/video]
Zag jij dat einde aankomen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten