Vrouw laat pikante foto's nemen, maar photoshopt haar rimpels weg. Haar man reageert vervolgens zo...

Geen categoriedec 31 2015, 12:00
Hoe zou jij reageren in zo'n situatie? Deze man weet het wel...
Toen een man werd verrast door zijn vrouw met een set pikante foto's van haar in lingerie, was hij allereerst natuurlijk enorm blij. Maar één ding zat hem toch niet helemaal lekker, en dat was dat zij tijdens de photoshoot had gevraagd aan fotografe Victoria Haltom om alle oneffenheden weg te poetsen. Alle rimpels, alle kraaienpootjes, alle striae en cellulitis moesten er aan geloven. De vrouw wilde er echt per-fect uitzien voor haar man.
Victoria vond het eigenlijk niet nodig, maar voldeed toch maar aan het verzoek van de klant. Die is nu eenmaal koning, nietwaar? Maar Victoria wist dat ze beter naar haar eigen intuïtie had moeten luisteren, toen ze een paar dagen later ineens een e-mail kreeg van de man van het eenmalige fotomodel:

Dit is niet mijn vrouw op de foto’s. Ik weet zeker dat ze zelf heeft gevraagd haar ‘gebreken’ weg te poetsen, maar juist die máken ons.

12294859_418599735003460_8549126740367085589_n
Hij gaat verder:

Wanneer je haar striae wegshopt, neem je de herinneringen van onze kinderen weg. Strijk je haar rimpels glad, neem je meer dan twintig jaar samen lachen weg. Door het bewerken van haar cellulitis, neem je de liefde weg voor al het lekkers dat we de afgelopen jaren samen hebben gegeten.

Tot besluit de man dat hij haar onevenheden juist een warm hart toedraagt, en graag de onbewerkte foto's wil zijn: " Het zien van de bewerkte foto’s doet me beseffen dat ik mijn vrouw niet genoeg kan vertellen hoeveel ik van haar hou. En dit ga ik de rest van mijn leven zeker doen: ik wil haar onvolmaaktheid vieren."
Is deze man een regelrechte held, of niet soms?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten