Vrouw wordt verbaasd en gedesoriënteerd wakker op een station. Dan ziet ze het briefje in haar handen…

Geen categorienov 02 2015, 20:00
Met een schok schrikt Ellie Farnfield wakker. Ze ligt op een treinstation, maar hoe ze daar kwam weet ze niet. Het enige wat ze als houvast heeft, is een briefje dat ze in haar handen gedrukt vindt...
Toen de 27-jarige Ellie op een station wakker werd, had ze geen enkel idee waar ze was. Alleen dat ze niet herinnerde dat ze ging slapen, en al helemaal niet op een treinstation. Het laatste dat ze zich herinnerde, was dat ze in een trein zat op weg naar huis.
Gelukkig vond ze bij het wakker worden een briefje dat alles voor haar uitlegde:
Screen-Shot-2015-10-26-at-10.10.07-AM-1024x636
Er stond:

"Hé Eleanor. Ik hoop dat tegen de tijd dat je dit leest je je beter voelt. Je had een epileptische aanval in de trein en ik heb je eruit gehaald. Je hebt je hoofd niet gestoten, maar je kan je been bezeerd hebben omdat ik erop ben gaan staan voordat ik me realiseerde dat jij op de vloer lag en een aanval had! Sorry! Het spijt me ook dat ik hier niet kan zijn bij je, maar hier is een kopje koffie om weer bij zinnen te komen en €15 om te zorgen dat je een taxi naar huis kan pakken. Het spijt dat ik niet meer geld voor je heb, dus ik hoop dat je niet ver weg woont. Ik heb mensen in je telefoon gebeld en medische hulp zou onderweg moeten zijn en conducteurs zijn bij je. Ik wens je het allerbeste en een spoedig herstel. Met liefhebbende groet, Tom."

Tom bleek in totaal niet minder dan 14 mensen uit haar telefoon gebeld te hebben en ook het personeel van het station. Als dank voor de redding van Tom toog Ellie donderdag naar de social media om haar dank te betuigen voor haar mysterieuze reddende engel.
CSARJjfU8AAe10E.png large
Ze schreef:

"Vertrouwen in de mens hersteld gisteravond. Bedankt aan iedereen die me geholpen heeft gisteren - en "Tom" in het bijzonder. Ik zou hem heel graag proberen te vinden."

Tot op heden echter nog geen Tom gevonden, maar aangezien het verhaal van Ellie een wereldwijde hit is geworden en overal wordt gedeeld kan het echter niet anders dan een kwestie van tijd zijn voordat Ellie haar anonieme redder gevonden heeft.
Wil je ook helpen met Tom zoeken voor Ellie (met wie alles gelukkig ook weer beter gaat)? Deel dan dit verhaal!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten