Waar is de Libertarische Partij?

Waar is de Libertarische Partij?

Vrijheidslievenden, verenigt u.

Hoewel de meeste partijen al tijden hard aan het campagnevoeren zijn - zelfs de kleine partijen - blijft het vooralsnog verbazingwekkend stil rond de Libertarische Partij. Ja, ze doen mee aan de verkiezingen; ja, ze hebben een lijst samengesteld; en ja, ze voegen zowaar iets toe aan de politiek.

Maar waar zijn ze?

Ik krijg de indruk dat ze vooral verstoppertje aan het spelen zijn op hun eigen website. Af en toe hoor ik wat gezeur - vaak terecht! - uit hun hoek komen over dat ze 'genegeerd' worden en dat het zo moeilijk is om de aandacht op te eisen.

Dat is tot op zekere hoogte ongetwijfeld zo, maar tegenwoordig hoef je helemaal niet meer gebruik te maken van de Oude Media om bekend te worden. Sterker nog, zeker een partij als de LP, die vooral jongeren aan zal trekken, kan hoge ogen gooien door middel van een enigszins effectieve sociale en nieuwemediastrategie. Het kost weliswaar flink wat tijd om zo'n strategie te implementeren, maar dan heb je ook wat.

Dames en heren libertariërs: doe eens net alsof u professionals bent en voer daadwerkelijk campagne. Dat is niet alleen in het belang van uzelf, maar ook in dat van het land.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties