Walgelijk! Gökmen T. drijft de spot met onze rechtstaat! 'T. geeft kusmondjes richting officier van justitie'

Walgelijk! Gökmen T. drijft de spot met onze rechtstaat! 'T. geeft kusmondjes richting officier van justitie'

Trieste beelden van de tramaanslag in Utrecht door Gökmen T. Bron: Wikimedia

De rechtszaak naar de aanslag is begonnen, en zoals we eerder schreven viel er vuurwerk te verwachten. Gökmen T. moet onder dwang verschijnen, wat al een aanfluiting is. Eenmaal bij binnenkomst in de rechtszaal drijft hij direct de spot met onze rechtstaat, het is een treurig schouwspel. Want wat voor invloed heeft een zware straf op iemand die onze rechtstaat toch niet accepteert.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Wat een vreselijk gezicht moet dit zijn voor de vele nabestaanden en slachtoffers die vandaag aanwezig zijn bij de rechtszaak van de terreurgek Gökmen T., die alle regels en fatsoen aan zijn laars lapt.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het moge vrij duidelijk zijn dat Gökmen T. niet onder de indruk is van onze rechtstaat, dit lag uiteraard volledig in de lijn der verwachtingen. Al vanaf het begin predikte dat hij onze westerse waarden en normen en rechtstaat secundair achtte. Hij luistert liever naar zijn 'sky-daddy' met sharia-achtige taferelen.

Voor de rechtbank uiteraard een uiterst lastig geval, want hoe kan je iemand tot orde manen als het hem toch geen ene zak interesseert wat een stel Nederlandse rechters zeggen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Als we dit soort dingen lezen dan hopen we dat het OM een flinke straf eist, zo iemand verdient het niet om meer om op vrije voeten door onze samenleving te lopen. Wat een walgelijke vertoning van een compleet gestoorde gek.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Rechtszaak Gökmen T.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties