Walgelijk! Homostel dat op Eerste Paasdag werd lastiggevallen is nu opnieuw belaagd. Willen aangifte doen wegens mishandeling

Walgelijk! Homostel dat op Eerste Paasdag werd lastiggevallen is nu opnieuw belaagd. Willen aangifte doen wegens mishandeling

Een slachtoffer van een homofobe aanval. Bron: Shutterstock.

Wat een treurnis, het homostel dat eerder al op Eerste Paasdag werd lastiggevallen door kansenparels werd gisteren weer belaagd door een stel homo-intolerante kneuzen. Dat Amsterdam al lang niet meer de 'Gaycapitol' moge zijn dat is inmiddels wel duidelijk, maar het blijf in en intriest dat anno 2020 dit soort idiote pesterijen nog steeds plaatsvinden.

Het stel werd weer lastiggevallen op straat nadat ze hand in hand over straat liepen in Amsterdam. Het lijkt er steeds meer op dat dit niet meer kan in Amsterdam omdat er bepaalde kneuzen helemaal door het lint van gaan. Welkom in het Amsterdam van 2020....

?ref_src=twsrc%5Etfw

Helaas bleef het niet bij straatintimidatie, en laag-IQ-pesterijtje, nee het stel werd zelfs fysiek mishandeld door een groep van enorme kansenparels. Gelukkig voor het stel was de politie snel ter plaatsen en konden de agenten erger voorkomen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het stel werd op laffe wijze aangevallen en tot overmaat van ramp kunnen ze pas donderdag aangifte doen. De politie achtte het te druk op straat om direct aangifte te doen.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Het is te hopen dat dit soort kneuzen eindelijk eens goed worden aangepakt. Het is niet normaal dat zulke homo-intolerante straatbeelden 'normaal' worden geacht in grote steden. Stelletjes moeten gewoon veilig en normaal hand in hand over straat kunnen lopen.

Is er werkelijk geen effectievere aanpak om dit te kunnen realiseren?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties