Walgelijke linkse nepjournalisten proberen Jared Kushner in de val te lokken, huilen dat hij niet meespeelt

Walgelijke linkse nepjournalisten proberen Jared Kushner in de val te lokken, huilen dat hij niet meespeelt

Dit is dus hoe de linkse nepmedia omgaan met leden van de regering-Trump.

Toen Barack Obama president was waren er conservatieve Amerikanen -- een kleine minderheid, maar toch -- die geloof hechtten aan de opvatting dat hij niet geboren was in de VS, maar in Kenia. Dat zou betekenen dat hij niet president had mógen worden, die moet namelijk een "natural born citizen" zijn. Het was een beetje een vreemde samenzweringstheorie, maar eentje die wel redelijk wat aanhangers kende. Die aanhangers werden gesterkt in hun opvatting door de merkwaardige wijze waarop Obama en co. ermee omgingen.

Eén van de mensen die iets van waarde hechtte aan de theorie was Donald Trump. Het kwam hem op kritiek te staan van het linkse journaille, en we weten nu dat hij de uitleg van Obama en co. uiteindelijk accepteerde, maar hij zette wel vraagtekens bij het hele verhaal.

Onlangs mocht een linkse journalist Jared Kushner interviewen. Dat is de schoonzoon van Trump, en eigenlijk gewoon diens rechterhand. Waar Jonathan Swan het over wilde hebben? Juist: birtherism. Dus de samenzwering die ik hierboven beschreven heb.

"Was het racistisch?" vroeg Swan aan Kushner. Die antwoordde dat hij niets te maken had met die samenzwering en er ook toen niets over te zeggen had. Maar daar was Swan niet tevreden mee. Nee, nee, hij MOEST zeggen of het al dan niet racistisch was. Kushner speelde dat spel niet mee, en bleef volhouen dat hij daar niet bij betrokken was.

En hoe gaat het linkse journaille daarmee om? Juist, zo:

Walgelijk, ik kan niet anders zeggen. Kushner kán namelijk niet winnen. Als hij zegt dat het niet racistisch was noemen ze hém een racist. Als hij zegt dat het inderdaad racistisch was zeggen ze dat hij zijn schoonvader een racist noemt. En als hij geen antwoord geeft zeggen ze dat hij de vraag niet wilde beantwoorden omdat het overduidelijk racistisch zou zijn en hij dat niet hardop wilde zeggen.

Triest. Ik kan niet anders zeggen. Maar ja, we zijn onderhand natuurlijk niet anders gewend van het linkse journaille.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties