Walgelijke moslimfanaten willen dat Pakistan een seculiere blogger ophangt: "#HangAyazNizami"

Geen categoriemrt 27 2017, 19:00
Pakistaanse moslims zijn massaal in actie gekomen om een atheïstische blogger uit Pakistan op te knopen. De hashtag #HangAyazNizami gaat momenteel als een lopen vuurtje rond op de social media in het Aziatische land.
De vrijheid van meningsuiting is steeds lastiger te vinden in een land als Pakistan, dat steeds verder radicaliseert in de richting van een islamitische dictatuur. Eerder deze week lichtte de politie de seculiere blogger Ayaz Nizami van zijn bed, en als het aan veel inwoners van het land ligt wordt hij zo spoedig mogelijk opgehangen voor zijn "godslastering". Aldus Heat Street:

"Calls for an atheist blogger in Pakistan to be hanged for the “crime” of blasphemy are trending on social media. Ayaz Nizami, an outspoken critic of the majority Muslim country, was arrested on 24th March amid a crackdown on religious freedom.

He and two others were charged with blasphemy in a counter-terrorism court in Islamabad, and now face the death penalty, according to Radio Liberty."

Wie een blik werpt op Twitter, ziet ook onmiddellijk dat Heat Street er niet naast zat. De ene na de andere ogenschijnlijke doodnormale Pakistani lijkt te vinden dat hij het volste recht heeft om te schreeuwen dat iemand die gemene dingetjes zegt over de islam moet worden opgehangen totdat de dood er op volgt:
https://twitter.com/MHussai92899517/status/846382540868988928
https://twitter.com/kamran_raheel/status/846381759780421632
https://twitter.com/misriot/status/846378695115898881
https://twitter.com/TheBilalKhan1/status/846378181422563329
En zo gaat de stroom aan geweldsliefhebbende haattweets maar door en door.
Speciaal voor deze idioten die denken dat het oké is om iemand op te hangen omdat hij de tere zieltjes van wat aanstelmoslims krenkt, heb ik nog wel een leuk liedje.
Hier zingt Hans Teeuwen over wat je moet zeggen tegen drammerige gelovigen die denken dat zij het recht hebben dood en verderf te zaaien. Inderdaad: stop God op de pot, en duw de profeet maar je in je achterste. En dans voor het vrije woord! Dat dus ook geldt voor seculiere bloggers die in duistere en compleet kapotgeïslamiseerde landen als Pakistan leven.
Dus zeg het maar met me mee en maak het trending: #FreeAyazNizami!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten