Wannabe verkrachter denkt makkelijk slachtoffer te hebben in minirokje dragende vrouw. Dat liep net een beetje anders...

Geen categorieapr 08 2015, 14:56
Dat was de verrassing - of schok - van zijn leven.
Het allerbeste wat je voor je dochter kunt doen is haar op een vechtsport doen. Ze krijgt daar niet alleen meer zelfvertrouwen van, maar ze is ook nog eens in staat om zichzelf te verdedigen als dat nodig is.
Bewijs nodig? Wat vind je hiervan:
An alleged would-be rapist recently entered a restaurant in the Chinese city of Linyi after hours and “targeted” a female restaurant worker. The suspect seems to have been fooled by her miniskirt as he was entirely unaware that she is apparently a martial arts expert.
De man dacht een gemakkelijk slachtoffer te hebben gevonden. Het restaurant was eigenlijk al gesloten, maar hij vroeg of hij toch nog even naar de wc mocht. Ja hoor dat kon wel. De jonge vrouw liet hem binnen... en werd vervolgens aangevallen.
In plaats van zich over te geven sloeg de dame terug. En hard ook. Kijk maar naar dit screenshot van de video van een beveiligingscamera:
aanpakken
Ja, dat ziet u goed. De man viel haar aan, maar ze sloeg hem onmiddellijk tegen de vlakte. Daarna wurgde ze hem (een beetje) en riep ze dat hij haar met rust moest laten. Vervolgens rende ze weg, maar de wannabe verkrachter zette de achtervolging in:
Screen Shot 2015-04-08 at 14.41.45
Blijkbaar had de man zijn lesje nog steeds niet geleerd. Even later probeerde hij het namelijk gewoon weer... met precies hetzelfde resultaat.
daar gaan we
De Chinese vrouw wist na de tweede keer te ontkomen en is dus ongeschonden uit de strijd gekomen. Datzelfde kon niet gezegd worden voor de aspirant verkrachter; die kreeg niet alleen een paar goede trappen en slagen te verwerken, maar werd twee weken later gelukkig ook nog opgepakt.
Dit alles doordat de vrouw op jonge leeftijd geleerd had om zichzelf te verdedigen. Een tip dus voor alle vaders en moeders om daar iets mee te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten